Tinggalkan jejak di Shoutbox yea.. Thanks(^-^)

" Let me solve your question about 0.5% of myself"

My photo
Malaysia
"Well, I'm extremely known as Nisya Ismail born on 7th June 1994 live for twenty years old who always won't care what is on your mind and hate to know something that is out of my business. Just a simple girl who loves to sing as it is half of my life. I'm a very sensitive but an EGOis girl as I'm the youngest daughter and also children in my beloved family. I was one of God's creations born to be a fashion lover also adored with all my pretty cute things and surprising, by seeing their pictures' spontaneously will make me crazy screaming on that time. Only ALLAH knows me better, definitely you have no right to judge for who I am or what should I do. I care much about the things I love, it could be anyone or anything: as the illation; it's everything. Be grateful with what ALLAH had grace to you in this transient world and yes, it is lasting for a short time only. I have a strong dislike for a person such as fakers, cheaters, etc. 'Fakers' are trying their hardest to be someone else and I know some of them is the one of you here, especially fakers who always steal the others' style. Hey darling, can you please use your brain and find for your own idea or identity, wannabe's."

sudah berubah ;)

hai, buat pembaca - pembaca yang sudi meluangkan masa di blog nisya. ^___^ entry ni nisya buat khas untuk mengucapkan jutaan TERIMA KASIH yang teramat pada akak hana kerana melalui tunjuk ajar dan sikap ramah kak hana la nisya mampu memberikan suasana baru di blog nisya ni. lebih simple dan senang dihayati. yang penting pasti lebih comel! hehew~ *perasan perasan* ;p 

orait, bagi newbie - newbie or sape - sape yang masih berjinak - jinak dengan blog masing - masing, nisya syorkan korang mintaklah tunjuk ajar dari  blog kak hana. Dia sangatlah SPORTING nisya cakapp. gerenti punyeee. dan banyak pengalaman. hampir semua tutorial pasal blog dia ada. memang nisya salute lah same kak hana! huhu.

just ada beberapa lagi kemusykilan yang nisya tak mampu nak tunaikan. takpelah, hari esok masih ada. ;) bila - bila pun nisya boleh bertanya lagi pada kak hana kann. memang tak menyesal nisya berjaga sampai pukul 5.30 pagi hari ni. akhirnya blog simple idaman nisya sudah siap. thanks a lot kak hana. ;D

oraitlah kawan - kawan, i'm getting ready for Subuh already. lepas tu nisya nak tido. kro0h2~ *huhu, buruk perangai, opps~* blog simple idaman nisya dah siap, korang bila lagi? ^___^

k, bye. nisya sayang korang selamanya(,")
 


dah baca, silalah tick tahap kepuasan anda dan komen. terima kasih ;)

5 luahan hati si KACAK dan JELITA ^-^:

noorniey Azman said...

wah. baru nampak comel and senang nak baca xD

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

hahaha ;) bese2 je la akk nie ;) xde la pro mane pun. stkt yg akk ley tlg. akk tolong la ;)

•·.·´¯`·.·•n!sya_sch3wlala•·.·´¯`·.·• said...

thanks kak. ;)

•·.·´¯`·.·•n!sya_sch3wlala•·.·´¯`·.·• said...

huhu, yang biasa tu pun dah macam pro taw bagi adik. ;) akak, word kat komen macam mane ea? x paham. satu lagi, nak mintak tolong buat tuto untuk ubah gambar sign link kita tu, gambar kita sendiri. gambar yg "B" untuk blogspot tu nak kasi tukar macam akak buat blog akak jadi gambar *reben merah yg kiut miut* tu ^___^

Anonymous said...

cantik :)

tinggalkan alamat di sini untuk sesi lawatan "Schewlala" :)

Copyright Protected© All Rights Reserved by Cik Nisya's Official Blog