Tinggalkan jejak di Shoutbox yea.. Thanks(^-^)

" Let me solve your question about 0.5% of myself"

My photo
Malaysia
"Well, I'm extremely known as Nisya Ismail born on 7th June 1994 live for twenty years old who always won't care what is on your mind and hate to know something that is out of my business. Just a simple girl who loves to sing as it is half of my life. I'm a very sensitive but an EGOis girl as I'm the youngest daughter and also children in my beloved family. I was one of God's creations born to be a fashion lover also adored with all my pretty cute things and surprising, by seeing their pictures' spontaneously will make me crazy screaming on that time. Only ALLAH knows me better, definitely you have no right to judge for who I am or what should I do. I care much about the things I love, it could be anyone or anything: as the illation; it's everything. Be grateful with what ALLAH had grace to you in this transient world and yes, it is lasting for a short time only. I have a strong dislike for a person such as fakers, cheaters, etc. 'Fakers' are trying their hardest to be someone else and I know some of them is the one of you here, especially fakers who always steal the others' style. Hey darling, can you please use your brain and find for your own idea or identity, wannabe's."

new year's eve.. ='(

salam korang... ='(

nisya ngah nanges ni.. sedey ngatt.. nisya un tataw napew nisya aser homesick sangat100x this year.. biasenyer law last2 year nisya hepi jew law nak pegi skewl alek lepas cuti akhir tahun.. tapi tahun nem,, dah la jadi tahun last.. tapi,, nisya sedey.. nisya xnak pegi.. nisya aser tak0t nak pegi.. tatawla tak0t napew.. sebab kisah2 nisya yang sedey kat saner last year tu ke or sebab nisya x ready nak jadi pelajar tingkatan 5.. huhukk.. papew un,, nisya still sedey.. n i'm still crying now.. ='( korang tolongla nisya.. naekkan semangat nisya.. nisya perlukan someone sangat100x sekarang nem untuk ceriakan nisya n yakinkan nisya yang nisya x perlu sedey2.. tapi xder.. korang sumer sib0kk nak celebrate tahun baru.. tapi nisya celebrate lam tangisan.. ):





hurm,, nisya minta maaf sangat100x sebab entry nisya kali nem langsong x bersemangat n ceria.. nisya juz nak share nan korang pasal perasaan nisya malam nem.. nisya tahu,, sepat0tnyew entry nisya malam nem ceria sebab beberapa jam jew lagi kite akan samb0t tahun baru.. tahun 2011,, tahun nisya SPM.. hurm,, tapi nak uat camnew,, nisya xder m0od ngatt nak hepi hepi malam nem.. air mata nisya nem x henti2 kuar.. and nisya berterima kasih sangat kat korang sebab sudi bace luahan hati nisya nem.. at least, law korang bacer un dah cukup berbaloi bagi nisya.. nisya dah aser cam nisya ceria alek jew law tahu korang bacer.. (; n i h0pe so.. maafkan nisya yerp korang...
 
and one more,, sorry jugak sebab next year maybe nisya x aktif ngatt lam blog or faceb0ok.. i guess nisya akan jadi bz sangat100x next year.. n for sure,, balek un akan jadi jarang jarang.. tapi nisya janji,, setiap kali nisya berpeluang balek umah,, nisya akan st0ry mory lam blog kesayangan nisya ni tentang papew jew yang berlaku kat nisya.. =) asalkan korang sudi membace, nisya un jadi teramat sudi untuk ter0s update blog nisya nem.. so,, law nisya x layan korang t next year, sorry ngatt.. harap korang faham yang nisya ngah bz maser tu.. or ngah stress study.. uhuh.. btw,, nisya harap ngatt korang doakan kejayaan nisya.. matlamat nisya,, nisya nak struggle kuat2,, at least dapat 7A pown jadi la.. amin ya rabbal alamin.. nisya harap ngatt nisya x dapat kurang pada 7A.. insya-ALLAH.. doakan kejayaan nisya yew korang.. nisya hargai sangat100x atas kebaikan dan sikap murah hati korang tu.. moga2 ALLAH memberi balasan yang berlipat kali ganda baek kepada korang sumew.. =)

 kla,, nisya nak samb0ng pekim barang asrama.. lawp0wn x rela.. huhukk.. thanx yew korang sebab sudi bace luahan hati nisya nem.. nisya sayang korang sangat100x.. ;) ter0skan menyokong n ikut perkembangan nisya yew.. bye bye.. assalamualaikum..


dah baca, silalah tick tahap kepuasan anda dan komen. terima kasih ;)

weeeeee~ ^____^



assalamualaikum dan salam sejahtera ! (:

weeeeee~ huhuh,, papew je la.. (=.=") well,, ari nem aq nak buat entry yang seringkas mungkin hanya untuk menerangkan pasal entry aq yang sebelum nem.. wah100x,, panjang la ulak aq explainnyer yer.. hihi,, sab0w je la.. btw,, tatawla korang dah bace ke bel0m entry yang aq taep semalam tu yang bertajuk, "I JUST WANT YOU BACK !" haaa! x bace lagi yew..?? jeng jeng jeng ! sampai ati.. huhukkk ;( bace la bace la dulu.. ngeee~ paksa la ulak.. =P well,, papew un actually entry yang aq buat tu tiada kena mengena dengan yang hidup atau yang telah mati yew.. innalillah.. and TAK ADA kena mengena dengan ex aq jugak yew.. that entry is not for my ex.. no no no.. h0hoho :D  maybe ader kaitan jugak nan dyer sket2,, tapi maser mula mula kteowang clash jew la.. skrg dah masuk 2 bulan 3 hari kteowang clash,, so xde maknenyer dah aq nak meraung raung ag semata - mata sebab si dia yang langsung tidak memahami perasaanku.. huhuh,, gitu ulak.. =P well, well,, wess,,, bet0l la kan..? buat aper nak mengharap pada orang yang tak sudi..? ppppiiiirrraaaahhhhh,, xnak aq ulang balek sumer tu lagi.. never ! uhuks~!

ukela,, berbalik pada citer kita yew.. narnyew aq amek story yang lam entry aq before nem ni dari blog seorang hamba ALLAH yg bernamer Nur Layyin.. law korang nak view blog dyer,, korang buley tekan link nem,, "http://cahayaayyin.blogspot.com".. korang cari la entry dyer yang bertajuk, "saya nak awak yang dulu..." cari jangan x cari.. hoho.. yup,, dari situ la ilham datang kepadaku dan melamarku untuk aq letakkan citew tu lam blog aq nem.. haha :D bukan ilham kawan aq tu yew.. ilham ni x hidup.. =P so,, aq un copy la sket sebanyak.. tapi ader jugak yang aq ubah ubah sket.. semata - mata sebab xnak dilabel sebagai peng"copy" or pen"curi" ilham orang.. macam dyer tu.... yang aq citer lam entry aq before nem ni.. huhuh.. k, forget about that stupid boy.. lantak dyer la..

erm,, so, pada kesempatan ini.. cewwwaaaahh,, kalau kak ayyin view blog nisya nem,, nisya harap kak ayyin bace nem.. n nisya nak minta maaf manyak100x sebab dah 2 citer kak ayyin yang nisya copy.. citew yang satu lagi tu muleyh view melalui link nem, "awak.. sy syg awak sangat~! sebab tu sy wat camni...."  huhu.. maaf yew kak ayyin.. tu la,, sapew suh kak ayyin taep citer yang best sangat100x! nisya jadi berkenan la ulak nak letak lam blog nisya.. nak sebar2kan kat orang.. huhuh.. tapi xpew,, muleyh la nisya jadikan karangan2 kak ayyin tu sebagai rujukan untuk spm nanti kann.. wawawawaww,, muleyh x..?? ^___~

erm,, i guess that's all la kot.. huhu.. kla,, thanx reading guys..! simple x simple x entry aq kali nem..? simple la jugak sket2 yew.. lawpown x simple sangat.. hoho.. uke uke,, cayamm korang sangat100x.. tatatititututoto^_____^





dah baca, silalah tick tahap kepuasan anda dan komen. terima kasih ;)

Ciri - ciri LELAKI idamanku..! hahahakk tuih.. =P


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera y'olllss~!! :D


hihik,, bersemangat la ulak aq nak taep2 blog ari nem... papew un, actually aq wat entry yang bertajuk, "CIRI - CIRI LELAKI IDAMANKU" ari nem ney disebabkan seorang lelaki yang bernama MUHAMMAD SHAH AMEEN bin aper ntah aq un tataw yg tanyew aq melalui msg chat at fb pada hari rabu malam lepas.. narnyew dyer nak jawapan malam tu jugak.. tapi aq sajew je xmo bagi ag.. sabar itu kan separuh daripada iman.. (: papew un,, ari nem aq akan tunaikan permintaannya seperti aper yang aq cakap lam entry aq yang bef0re nem yang bertajuk, "Mulut mUlut muLut mulUt muluT.. t0ink2!".. haa ! korang x cayer ea..?? law x cayer, try la korang bace alek entry aq yang tu.. bace jangan x bace.. nyiihaaha ;D well, well,, well,,, actually aq un tataw naper dyer tanyew aq soalan tu.. maybe sebab nak ng0rat s0meone kot.. nnyyyiiibbbaaa ;D haa ! ameen,, kant0i ! =P diam diam berisi upenyer dyer nem.. huhu,, jangan marah yeww ameen.. nisya memang sengaja cakap camtu (bongkarkan rahsia!).. haha :D t0ink2~!

uke,, straight to the p0int..! ngeee~ "lelaki idamanku"?? huhuh,, di sini aq nak selitkan beberapa persoalan dan teka teki untuk korang.. pandai2la korang pk yew yg maner satu merupakan pilihan hatiku.. nyihahahakk ;D


adakah lelaki yang hensem dan stylo begini merupakan idamanku,,?



ataupun yang ccoommmeeeyyy dan macho camni..? waaa,, gewyam2..!



or,, yang cantik begini..? :D



ataupun,, yang berotot dan gagah perkasa begini..? fuhh,,



and last,, ataupun... yang...... garang begini..??? wawawaw,, tat0t.. (=.=")



grrr~ tak0t aq neng0k muka pakcik kat atas tu.. memang bet0l bet0l gangster r.. wa tabik sama lu ! haha :D so, ternyata yang last tu bukan pilihan hati aq la yer..? xmo aq jadi mangsa keganasan lelaki idamanku sendiri nanty.. hohoho.. well well well,, so,,aser2 korang yang aner satu yew pilihan hatiku..?? t0ink2~! sab02.. jawapannyew akan menyusul sebentar ag.. so,, teruskan membaca ;)

hurm,, udah2 ler tu pk yang aner satu pilihan hati aq daripada aper yang aq tunjuk kat atas tu.. narnyew aq x kesah un sal muka or ke"sasa"an dyer.. huhuh.. papew un,, aper yang ader kat dalaman dyer samada dyer baek or jahat itu yang lebey penting kan kan kann.. so,, now.. the st0ry will begin! ceh ceh cehhh,, lebey2 ulak.. =P ukela,, aq xnak cakap manyak2 ag (t korang pening) =P.. so.. as usual as i always said,, enjoy~! ;D


:) 10 CIRI LELAKI IDAMANKU (:

  • BERIMAN - ciri ni merupakan first impression yang aq akan tengok pada seseorang sebelum aq mula meminatinya.. kalau xder didikan agama yang complete nanti camner dyer nak bimbing aq n bakal family aq..? susah maa.. hidup tidak akan diberkati nanty.. huhu.. so,, ciri ini SANGAT PENTING howkeyh.. t0ink2~! =P
  • MEMAHAMI - aq sangat menitikberatkan ciri ini.. bc0z perangai aq nem(bagi sapew2 yang kenal aq nan rapat, dyer akan tahu yang perangai aq nem..) sentiasa berubah - ubah.. x kirela maser aq hepi or tak.. maser aq ader pr0bs or tak.. ia amat senang untuk berubah meyh.. uhuks ! so,, lelaki idamanku mestila orangnyew yang sangat2 memahami dan x mudah melatah yeww.. sabar itu kan separuh daripada iman (:
  • MATANG walaupun aq nem xderla matang sangat,, tapi aq sangat2 memerlukan seseorang yang matang yang mampu membimbingku howkeyh.. hihik ;D yewla, aq nem dahla anak bongsu.. sensitif, ego n manja ulak tu.. opps ! yekew..? kant0i.. ngeh2~ so,, kalau dapat someone yang samew perangai nan aq meletop la dunia nem nanti.. korang dapat agak an apew yang akan berlaku..? huhuh..  
  • JUJUR - this is the most imp0rtant thing uke ! t0p 4.. =] aq paling x suker law someone tu hip0krit or x jujur nan aq.. x kirela dari segi feveret ke,, kewangan ke,, latar belakang ke.. you better be honest with me uke.. or i'll be the superb wicked towards you back ! ingat... nyihaha ;D
  • SETIA - ini pown penting jugak (: bc0z aq nem memang merupakan seorang yang setia.. cewwaahh,, bukan perasan uke.. just aq x suker or benci ngan playb0y or playgirl.. x kirela sapew sapew un.. sebab bagi aq, sapew2 yang jadi playboy nan playgirl tu x takot kew law korang ulak yang akan dipermaenkan oleh org yang korang cintai sgt2 someday..? hehee~ n f0r my lelaki idaman,, setia nan aq sorang dahla, nak sampai 3, 4, 5 org watper kann..? nampak beben0r kome tu jantan gatal and terdesak p0mpuan.. huh, hambik ko.. kan dah kena.. ngeh2~   
  • PELINDUNG (my pride ;D) - aq sememangnyew mencari lelaki yang boley melindungi aq baik dari segi fizikal, rohani, emosi, zahir or batin.. uhuks~ yewla,, ingat senang ker nak jaga anak dara orang..? nak jage anak kucing pown susah taw.. inikan pula anak orang.. huhuh(=.=")   
  • CARING - aq raser bukan aq sorang jew yang nakkan ciri ini kan..? sumew pompuan lam dunia nem un nakkan lelaki yang caring maring.. hoho ;D the truth is,, sesungguhnya, aq sangat memerlukan kasih sayang.. ngeee~
  • HORMAT SEMUA ORANG - ini pun semestinya menjadi salah satu ciri lelaki or perempuan idaman korang jugak kann.. yewla,, xkan la nak orang yang tataw menghormati orang laen ulak jadi idaman n pasangan kita.. t x pasal pasal mak abah aq x berkenan.. sebab x pandai hormat orang.. nak amek hati owg ja0h la lagi.. langsung x pandai.. uhuks~
  • STABIL - kalau boley,, aq nakla jugak kehidupan aq nan pasangan aq nanti stabil dari aspek kerjaya dan ekonomi.. especially dari segi kewangan.. aq x harapkan sangat un kemewahan,, but law dah rezeki,, jangan dit0lak.. tarik lagi bag0s~! haha ;D
  • SEDAP MATA MEMANDANG - actually ciri yang aq kasitaw nem bukan hanya pada paras muka and fizikal jew yang sedap mata memandang.. but,, isi isi dalaman juga perlu dikorek morek yew.. huhu,, lelaki idaman aq tu mestila mempunyai isi hati yang baik, suci dan murni jugak.. cewwaahh,, dah macam iklan la ulak.. hee~ btw,, aq x kesah un narnyew sal paras muka tu.. kan aq dah cakap kat intr0duction aq yang panjang tadi.. huhuh.. yang penting, bila aq pandang jew,, harus PASTIKAN jantung aq dup dap dup dap dup dap macam orang ngah marathon ukeyh.. hoho ;D




ukelah,, that's all~ adios adig0s~! thanx reading dear (: tatatititututoto^_____^ 


p/s : for MUHAMMAD SHAH AMEEN,, sy dah tunaikan permintaan anda.. fuhh,, menat.. so,, upahnyer manew..??? t0ink2~! =P


dah baca, silalah tick tahap kepuasan anda dan komen. terima kasih ;)

Will Miss You, My Best Friend^___^


this entry is specially dedicated to,,
Nur Wajihah binti Abd Hakim =)
and also eSyaNaQiWa Friendship's members.. t0ink2~! ;D


24 December 2010.. waaa,, gie sudah berpindah meyh.. gonna mish you a l0t syg ! t tuisyen alek nisya nak duk tepi sapew..?? huhukk.. dah xdew owg yang nisya ley buli.. ngeh2~ tapi xpewla.. take care.. duk kat tempat baru tu jangan lupa kat owg cnem ea..? pr0mish taw ! law lupa ciapla kau gie.. t nisya tibai tibai law terserempak.. wakaka ;D 

well,, well,, well,, next year dah SPM.. huh ! tidak~!! bet0l bet0l x ready.. haiy0oh~ hurm,, papew un.. struggle tetap struggle.. h0pefully aq dapat wat yang terbaek next year.. kan kan kann..?? n aq dapat jalani hidup dengan lebey tabah especially maser musim Kejohanan Olahraga Tahunan(K.O.T).. wawawawaww,, truely aq x ready ag nak hadapi sumer tu.. because my "ex" merupakan kapten kepada rumah sukanku next year.. huh,, camner kalau aq kena face to face nan dyer nanti ea..? dahla satu rumah sukan.. owh GOD, help me.. huhukk ;(

papew un,, hidup mesti diteruskan.. bak kater tuuutttttttt,, "jangan jadikan kisah lamer sebagai penghalang untuk aq teruskan hidup aq.." =P thanx dear for the support ! (: I heart you soo much ! muah muahh ! wawh.. hihik ;D

ukela,, sambong alek kat gie.. hurm,, harap sgt2 kau bace ea entry nem coz nisya, qila and key-za gonna mish you sho0 damn much100x! huhu.. and janji ngan kitorang,, jangan pernah lupakan kitorang n jage frame gambar n gelang "eSyaNaQiWa" tu leklok.. jangan bagi owg curik ! hoho ;D and together we'll struggle for SPM keyh.. chemistry ai tu gie x sempat ajar sampai abes.. huhukk,, frust frust.. =P tapi its ok its alright,, t nisya suruh qila n key-za ulak yang ajar sampai lebam.. nyihahakk ;D ukela,, that's all kut for today.. bye bye bye(,") cayamm korang sgt1000x ! thanx for reading all.. ;)


assalamualaikum dan salam sejahtera ! (:



dah baca, silalah tick tahap kepuasan anda dan komen. terima kasih ;)

Aq BENCI orang macam it0o..! Grrrrrrrrrrr~


C.O.P.Y.C.A.T..
x sedar diri!! huh!

assalamualaikum ! as usual,, jawab la dulu salam aq tu.. hurm, aq ngah marah nem.. ngah marah sangat100x! pada sesaper yang terasa tu,, atas korang sendirian berhad la yer ! x sedar diri.. aper,, maser ko view blog kesayangan aq nem, ko tak bace ke dekat "Let me solve your question about 0.5% of myself" tu..?? aper..??? ko tataw eh katner letaknyer benda tu..?? haa,, memang ko BUTA la kalau macam tu.. PERINGATAN yer..! aq sama sekali tidak menyukai malah memBENCI sesaper yang "COPYCAT" profile aq or papew jew pasal aq ! x kire la cara aq menulis ker,, entry entry aq ker,, lagu lagu aq ker,, aper yang ader lam profile aq ker.. hey orang TAK SEDAR DIRI, aq akan selamanya memBENCI ko..! if ko nakk sangat wat macam aper yang aq wat,, mintak la dulu ! mulut ader, tangan ader, faceb0ok ader.. teg0r2 la beb! ni maen amek jew.. tak tahu malu ! huh.. mujur aq x sebarkan jew link blog ko tu budak ! biar sumer owg tahu yang ko ni suka MENIRU orang ! nampakk sangat kan ko nem selalu meniru lam peperiksaan.. aq harap sangat2 ko bace entry aq nem sambil sambil ko view blog aq nanti sebab nak CURIK style aq ! aper..? ko raser pedas ea..?? nak nanges..? nak meraung..??? huh,, ader aq kesah..??? ko ingat la yer,, lepas ni law ko tegur aq ker dengan ayat ayat tak beradab ko tuh.. (x padan nan junior!),, aq xkan pernah layan ko lagi..! kecuali kalo ko mintak maaf n mengaku salah nan aq.. ingat yer *A***!! aq BENCI ko! and pada sesaper yang bace entry aq nem,, ini peringatan untuk korang juga yer.. aq bukan nak ugut ugut korang ke aper ke.. aq juz nak INGATKAN korang jangan sesekali curik style orang,, k?? sebab nanti law ader orang yang curik style korang,, mesti korang akan hanginn satu badan cam aq juga kann..?? so,, jadikan ini sebagai peringatan yer.. 


kalau ko nakk sangat wat macam aq,, at least tanyerla dulu.. kut mesej ker,, facebook ker,, kol ker.. mintak elok elok nan aq.. law nak suruh aq ajar macam kawan aq, "SITI ZULAIKHA CHE ABDULLAH" n "AQILA ESYANAQIWA" mintak elok elok kat aq dulu,, of coz aq xkan sesekali marah keyh.. and aq akan ajar or terangkan kat korang satu persatu dengan baiknyer.. and aq suker orang yang banyak bertanya.. tapi,, kalau orang macam ko la **Z**,, sory la ea.. aq benci orang macam tu ! maen curik jew yang orang punyer.. aper,, cita cita ko nakk jadi PENCURI ker..??? ingat yer budak tak sedar diri,, nanti len kali ko view blog aq,, sila silalah ko bace aper yang aq tulis kat "Let me solve your question about 0.5% of myself" tu dulu sebelum ko copy copy aper yang ader lam blog aq neyh ! or,, ko ader facebook aq kan..?? sila silalah ko bace kat info aq tu yer budak ! bace kat about me.. memang aq jelaskan satu persatu dah pasal diri aq.. kalau ko x faham sebab aq taep kut english,, sila sediakan kamus yer kat tepi.. tapi xkanla ko x faham,, ko tu kan budak sekolah sains.. juz ko tu junior jew.. muda sket dari aq.. tapi xkan simple english cam aper yang aq taep tu ko x faham kot... kalo ko tak faham memang ko tak layak la pergi skewl tu.. ingat yer budak ! selagi ko x sedar diri,, selagi tu aq benci ko ! L.O.S.E.R ..


p/s : sory la yer pada korang yang berniat baek view blog aq nem n nak bace aper yang ader lam blog aq nem hanya untuk suka suka or hilangkan borim,, aq mintak maaf sangat100x sebab entry aq kali neyh sangat tidak beradab.. truely,, its not for you.. entry ini hanya untuk orang yang aq maksudkan kat atas tadi jer.. lots of sorry,, untuk korang yang sentiasa support and ikuti perkembangan aq, aq cayamm korang sangat2! huhu,, thanks for viewing my blog.. =)


100% original,
Nisya

 


dah baca, silalah tick tahap kepuasan anda dan komen. terima kasih ;)

Mulut mUlut muLut mulUt muluT.. t0ink2!

Assalamualaikum dan salam sejahtera ! (:

 Mulut mUlut muLut mulUt muluT..?? hehe,, pelik kew korang baca tajuk tu..?? well, well,, well,,, untuk entry aq yang sebelum nem,, aq berceloteh tentang mata kan kann..?? for today,, aq nak ungkap misteri2 nusantara yang terdapat pada mulut a.k.a bibir korang ulak.. hehex.. and as usual,, entry ini untuk bibir WANITA sahaja.. so,, paham2 la yew..? tapi,, lelaki still boley membacanya jika korang nak tahu rahsia bibir mak korang kew,, kekasih korang kew,, mak mentua korang kew,, anak sedara korang kew.. t0ink2~! erm..? korang pelik ea nan perangai aq sejak dua menjak nem..? asyik nak menilik jew kijenyew.. papew un yang korang pk,, bukan jadi masalah aq.. sebab aq un tataw naper aq jadi sengal  nak menilik nilik owg camni.. hohoho ;D and as usual,, korang x perlu la percaya sangat nan entry tilikan aq ini.. sebab sumenyew hanya untuk tambahkan pengetahuan kekita sesama sendiri and untuk menambah2 entry dalam blog aq jew agar korang x bosan2 untuk singgah kat blog aq nem lagi.. cewwwaahh.. huhu..

uke,, as usual.. lepas pendahuluan aq di atas itu selesai.. maka kita pegi direct la ea..? straight to the point... weeeeeeee~ ;D  well, well,, wess,,, bibir wanita memang penuh daya tarikan.. (: namun di sebalik keindahan yang dipaparkan,, terdapat pelbagai misteri atau rahsia tentang watak si pemiliknya.. di sini dinyatakan misteri bibir yang patut diketahui... enj0y !^___^


~Bibir Segar Dan Kemerahan~

Wanita yang mempunyai bibir segar dan kemerah-merahan secara semulajadi menandakan dia mempunyai tubuh badan yang sihat dan pandai menjaga kesihatan diri. Sifat mereka juga terbuka dan periang. Ramai yang suka berkawan dengan wanita ini kerana pandai menyesuaikan diri dan ramah dalam pergaulan. Wanita ini juga mampu memberi keriangan kepada pasangannya dengan sifat semulajadinya sebagai wanita.Dia manja dan kehidupannya yang ceria sungguh menyenangkan sekali.Secara umumnya, wanita ini suka dimanja dan mahukan kasih sayang yang penuh kehangatan. Dia akan kecewa sekiranya mendapat pasangan yang kaku dan tidak tahu memanjakannya. Biasanya juga mereka mempunyai raut wajah yang menarik, selari dengan kecantikan bibirnya yang sentiasa mengundang rasa senang dan mesra kaum lelaki.


~Bibir yang biru atau pucat~ 

Tidak kira apa juga bentuk bibir wanita ini, cahayanya kelihatan kebiruan. Biasanya wanita ini tidak begitu boleh diletakkan kepercayaan. Kata-katanya tidak boleh dipegang,selalu bersifat ingkar dan cuai terhadap tanggungjawab dan kewajipannya. Cerewet dan suka menimbulkan perselisihan dengan pasangannya. Jika anda ingin menjadi kekasihnya, anda hendaklah  menjadi seseorang yang boleh mengatasinya atau mengawalnya.


~Bibir yang tipis~

Tipis bukan beerti nipis yew! Wanita yang memiliki bibir tipis pada umumnya banyak mulut dan suka membicarakan hal-hal yang kadangkala boleh disifatkan sebagai tidak wajar. Suka melakukan sesuatu dengan caranya sendiri tanpa mempedulikan apa kata orang lain. Wanita ini pandai memujuk rayu dan tahu juga berpura-pura dalam memainkan peranan demi kepentingannya. Wanita ini juga mempunyai nafsu yang cukup besar dan memerlukan belaian yang penuh kehangatan dari pasangannya. Wanita ini bersikap optimis dalam menjalani kehidupannya.


~Bibir yang mungil~

Wanita ini secara umumnya mempunyai gaya dan pesona yang mendebarkan lelaki. Selalu mempamerkan gaya keanak-anakan dan bersifat manja. Suka didampingi dan dibelai oleh pasangan. Wanita ini juga suka bergantung kepada orang lain, tidak mempunyai pendirian yang mantap lantaran selalu bersikap ragu-ragu dengan apa yang dilakukan.Lelaki mudah mengambil kesempatan untuk menggodanya. Wanita jenis ini juga mudah dijinakkan jika pandai membaca kelemahannya. Wanita ini boleh diharap menjadi ibu yang baik dan suri rumah yang bertanggungjawab. Namun suka merungut dan berleter jika tidak mendapat apa yang diingininya.


~Bibir yang tebal~ 

Wanita berbibir tebal dikatakan mempunyai nafsu yang kuat. Sukakan kemesraan dan kehangatan. Dia juga bersikap agak bebas dan terbuka apalagi jika dikaitkan dengan persoalan cinta dan seks. Mampu memberi keseronokan dan kesenangan kepada pasangannya, namun boleh juga menimbulkan suasana yang sebaliknya lantaran sikapnya yang suka mencemuh dan memalukan dikhalayak ramai.Wanita ini tidak suka sikap yang berpura-pura. Jika diamanahkan suatu rahsia, dia boleh menjaganya dengan baik dan mengunci rapat. Bagaimanapun jika dia mula membenci seseorang , kata-kata yang dihamburkan menyinggung perasaan orang dan terburailah segala rahsia orang yang dibencinya.Begitu mementingkan kecantikan dan bersolek lama. Banyak wang yang dihabiskan untuk tujuan kecantikan serta bersikap pemboros. Tidak pandai menguruskan rumahtangga dan anak-anak. Jika anda sebagai suaminya, seharusnya mempunyai sifat kewibawaan untuk membimbingnya. Jika tidak dia akan bersikap queen-control! ngeh2~ =P


~Bibir sentiasa terbuka~

Mempunyai keinginan yang tinggi dari segi kehidupan dan juga seks. Dalam soal kerja atau tanggungjawab, mereka cukup berdisiplin dan mencapai prestasi yang membanggakan. Ramai wanita jenis ini memperoleh kedudukan yang baik dalam kerjaya kerana mampu berjaya dalam setiap bidang yang diceburinya. Optimis dan bermatlamat. Dia juga mudah jatuh cinta dan berusaha sedaya-upaya untuk memiliki atau memenangi hati lelaki yang dicintainya. Tidak segan atau malu untuk meminta apa yang dihajatinya dalam perhubungan. Dia pandai merangsang pasangan dengan gaya pesonanya yang hebat dan erotik. Pandai memanfaatkan keistimewaan diri.

koleksi bibir2ku.. nyihahahakk ;D



fokus pada bibir,, jangan pada idung yew..?? ngeeee~

 that's all ! :D so,, agak agak korang la kann.. bibir aq tergolong lam golongan manew yer..? (sila tinggalkan jawapan anda di dalam ruangan comments di bawah,, t0cey2..)

kla,, udah nant0k meyh.. laen kali aq citew sal benda laen ulak keyh..? (: haaa ! bawu ingat.. tadi maser aq ngah unlyne2 kat fb,, adew la sorang hamba Allah nem bertanya kepadaku akan ciri ciri lelaki yang aq minati.. nyihahaha ;D so,, coming up next ! "ciri ciri lelaki yang cik nisya minat" ngeh2~ korang nak tahu kew..?? hoho.. sab0r la ea..? insya-Allah 2 hari lagi,, entry tu siap and aq akan postkan untuk pembacaan korang.. wakaka,, macamla aq nem perempuan melayu terakhir.. hihix.. ukela,, thanx for reading guys and girls.. ^___^ cayamm korang sgt100x ! hoho.. k,, tatatititututoto(,") 

emwahx~! ;D

sweet dream(,") take care^__~



dah baca, silalah tick tahap kepuasan anda dan komen. terima kasih ;)

Dari Mata Jatuh Ke Hati ^__^






Dari kerana mata,, lalalalalaaa~ ngeh2 =P


 

Pada pendapat korang,, apakah saiz mataku..?? besar..? kecik..? sepet..? tersembul..? besar sebelah kecik sebelah..?? huahuahua :D itu atas mata korang la nampak mata aq camner yer.. narnyew aq un tataw aperkah saiz sebenar mataku.. ngeh2~ tapi,, its ok, its alright.. tanganku akan tetap meneruskan kerja2 beliau untuk menaep2 entry ini untuk santapan dan pedoman dalam hidup korang.. cewwaahhh.. so, pandai2lah korang dapatkan pengajaran daripada entry2 aq ini yer.. ntah ader ke tak aq xley komen.. nyihahaha ;D

uke,, straight to the point.. ari ni aq akan bongkarkan rahsia2 sebenar mata perempuan~! PEREMPUAN sahaja ya.. so,, manew2 lelaki yang perasan diri korang tu perempuan boleylah teruskan membaca dan menganalisa mata korang sendirian berhad.. bagi yang raser diri dyer perempuan la.. aq xde hak pown nak halang korang dari teruskan membaca kerana membaca itu merupakan amalan yang sangat mulia di sisi Tuhan Yang Maha Esa.. uhuks ! lebey2 la ulak aq nem.. =P




M.A.T.A,, mata mempunyai pelbagai makna dan rahsia tersembunyi.. tapi firasat dan entry aq kali ini hanyalah untuk menambahkan pengetahuan sahaja,, tentang tingginya warisan masyarakat2 Melayu lama yang kaya dengan pelbagai ilmu tilikan.. ;) tiada kena mengena antara yang hidup atau yang telah meninggal dunia.. nauzubillah.. so, sebelum korang meneruskan pembacaan,, korang dinasihatkan oleh aq.. ceh ceh cehh =P untuk tidak terlalu percaya dan mengambil serius akan entry aq pada kali ini.. coz aq un tataw sejauh manakah kebenarannya.. mungkin law ader yang bet0l tu pown,, sumer tu cuma kebetulan semata - mata.. ngeh2~ enjoy ! (:


Saiz mata kecil

Peramah, banyak cakap, kurang pertimbangan. Lelaki boleh jadi kelam kabut akibat mulutnya. Bersikap periang tapi bila marah lambat sejuknya. Bila bercinta suka tukar pasangan kerana hatinya tidak pernah puas. Boleh bahagia dengannya jika dapat penuhi kehendak duniawinya dan melayan syahwatnya dengan baik.


Saiz mata sedang / sederhana

Sederhana, tidak banyak berahsia, ada pertimbangan, bertanggungjawab serta perlukan belaian mesra dari orang yang dia sayangi.


Saiz mata lebar

Cukup kuat berahsia, otak kurang cergas, pemarah,bertindak tanpa fikir panjang, kurang teratur, tiada arah tujuan dan putus asa.Tapi boleh setia. Nafsu syahwat tinggi.


Mata jarang berkedip

Wanita ini istimewa, bijaksana, baik pekerti, setia, adil, bertanggungjawab, tidak cerewet, suka membantu dan membahagiakan.


Mata selalu berkedip 

Pemaaf, senang dibawa berbincang, memahami dan sabar. Wanita ini baik. 


Mata cengkung

Kurang memuaskan, materialistik,hidup dengannya boleh sengsara, kata manis tapi bohong, mahu senang, mudah curang, bila anda susah dia tidak peduli.


Mata redup

Wanita ini mudah dipermainkan, tidak dapat kawal emosi, hati tidak tetap, banyak kenalan kurang sahabat, suka mengumpat, irihati, kejam, kasar, suka mencemuh, pemarah.


Matanya seolah tersembul keluar 

Sifatnya baik, rela, tabah, menyenangkan, ikut kata. Tapi mungkin tidak tepati janji, pendendam, tamak dan marah bila tidak puas akan sesuatu perkara. 


auuukkkeeehhh~!! fuhh,, banyak bet0l maksud tersiratnyew tentang mata ni kan kan kann..?? hurm,, agak agak korang tergolong dalam golongan manew..? samer x nan ciri ciri kat atas tuh..? huhuh,, tapi entry ni bukan aq yang reka reka taw.. ntah kat info manew aq jumpe un aq dah x ingat.. so,, aq share share je la nan korang.. sharing is caring^__^ but as usual,, macam aq cakap kat atas tadi.. sumer ini hanyalah kebetulan.. no need to trust it so much~! sebab sumer tu ciptaan Tuhan.. (: ukelah,, that's all.. thanx for reading guys.. cayyamm korang sgt2~! hihik.. ;D 

assalamualaikum dan salam sejahtera ! (: 


dah baca, silalah tick tahap kepuasan anda dan komen. terima kasih ;)

KFC tyme~!!! =D


cayamm korang ketat ketat key-za,, qila n gie~!! heheh,, sorry,, aq wat entry nem lewat sket.. sepat0tnyer semalam dah kena uat.. tapi x sempat.. sib0kk bergayut.. ngeh2~ well, well, well,, semalam merupakan girls day out lagi bagi aq dan 3 org kawan2 tuisyen aq yang sengal ini.. and as usual,, kepcy la yang akan menjadi mangsa kami.. haha ;D padan muker kaw kepcy~! saper suruh buat kepcy kat situ.. aq belasah jew la.. =P

alang alang lepas mamam snack plate dan cheezy wedges aq ituu,, kiteowang un snap snap la gambar.. part yang aq paling suker~! ngeh2~ enjoy =)


1,2,3.. cheezzeee~~ cheezy wedges.. =P
this is me and qila cayamm (: lemah lemb0t dulu.. haha :D


peace~ lidahku dah muler menggatal nak tunjukkan dirinya yang sebenar.. uhuks !


sesi suap menyuap.. ngeh ngeh~


muah muahx ! haha :D qila says: nakk kiss i lah tu.. hoho =P


this is gie and key-za cayamm (:


dorang dah muler menggiler.. ngeh ngeh~


uit gie! nak kar0k ker..?? hihik.. :D


naper muker gie camtu..?? key-za wat ea..? hoho..


qila and key-za <3


tadaa~!! me and qila back~! cehh cehh :D


ini masih di dalam kelas lagi,, pemberian gie kepada kiteowang.. =)




from cameron,, thanx gie~! muah muahx.. =P


four of us,, peaceeee~ =]



♥...eSyaNaQiWa FrIeNdShIp...♥
"some people comes into our lives and quickly go,, some stays for a while and leave his/her footprints on our hearts,, and we will never, ever be the same.. but we'll always be friends,, as long as stars twinkle in the sky,, as long as angels are there up high,, till oceans run dry,, and till the day i die.. its totally a lifetime promise~! =)"


thanx for reading fwens~! have a nice day.. bye bye~ assalamualaikum dan salam sejahtera ! (:

 


dah baca, silalah tick tahap kepuasan anda dan komen. terima kasih ;)

Jatuh Cinta Lagi..???


13 Disember 2010 ~1846p.m.~
Assalamualaikum dan salam sejahtera ! (:


saspens..? terkej0t..? nak pengsan..? nak muntah..? atas korang la sumer tu lepas baca tajuk entry aq kali neyh.. hihik ;D jatuh cinta lagi,, lagi lagi ku jatoh cinta.. lalalalalala~ cewaahh, nyanyi ulak.. ngeh2~ well,, aq wat tajuk camtu kali nem coz memang aq nak uat saspens un kat korang.. sajew nak suruh korang tertarik n nak bace entry aq yg cantik menarik kau memang da b0om neyh.. hahakk,, ~perasan mo0d~ aper aq mengar0t nem..? uhuh(=.=")

uke uke,, setelah penat berceloteh tentang pendahuluan tu.. now,, kite straight to the point uke..? =] berdasarkan tajok aq tu kan,, korang ley agak x papew yang jadi katku pada 13 Disember 2010 tepat jam 6.46 ptg tu..?? ngeh2~ xley kan xley kan xley kann..?? law korang ley agak un,, ternyata agakan korang tu S.A.L.A.H... wrong answer bebeh.. sebab aq dah tahu aper yang korang akan agak.. ngeh2~ well, well,, well,,, narnyew maser tu,, lepas aq clash selamer sebulan 2 minggu lebey nem,, for the first tyme after that,, someone comes and knocks me with the hammer.. ngeh2~ tadewla.. guraw jerk ! =P law ader owg knock aq nan hammer uh siapla.. abes kena belasah t.. aq wat kuar ilmu taekwondo aq an.. bawu tahu.. uhuks ! uke uke,, mengar0t ag.. huhu,, cian korang.. sabar la eyp.. dah aq memang camni.. nak uat camnew ag..? =P narnyeww maser tu,, someone comes and knocks my heart's door.. wawh~!! hihohuu~ yup yup.. aq un tataw la law aq dah terjatuh cinta or what nan dyer.. but for sure,, kiteowang akan focus study dulu la.. spm nyah next year~! giler nak serius2 berasmara dana.. nak nak law tiber2 jadi cam aq nan ex aq tu beberapa ari before spm,, mampos aq nak menghadapinya.. huhuh(-_-#)

papew un,, law jodoh xkan kemanenyer kan kan kann..?? ngeh2~ narnyew aq un terkejot maser sesi luahan isi hati tu.. haha ;D x sangka la ulak dyer minat aq.. sgt blur maser dyer cakap camtu.. n sangat sangat terkejot ! sebab dyer ader kaitan nan ttuuuuttttt,, rahsia dulu eyp.. t law aq nak kawen,, aq hantar kad jemputan kat korang.. n korang akan tahu sapew yang aq maksudkan tu.. opps~! ex aq..?? huhuh,, no no no,, bukan dyer la.. sabar je la korang,, 8 tahun aq insya-Allah.. hahahakk :D papew je la aq nem.. mengarot jew kijenyew.. uhuks~! tapi,, papew un,, aq akan sentiasa berdoa moga ALLAH berikan jodoh yg terbaik untukku.. yang muleyh bawak aq menuju ke jalan mendapat rahmat dari Yang Maha Kuasa,, yang menciptakan perasaan saling mencintai antara aq dan dyer nem.. cewwwaaahhh.. huhu,, tapi memang bet0l un.. law dyer jodoh terbaik buatku,, maka panjangkanlah jodoh antara kami berdua,, jadikanlah kami pasangan yang halal pada suatu hari nanti,, kurniakanlah kejayaan hidup dan akhirat kepada kami,, jauhkanlah kami daripada gangguan2 syaitan dan jauhkanlah kami daripada sebarang maksiat.. amin~ 





~Sesungguhnya DIA mengujiku kerana DIA tahu aq dapat menghadapi ujian-NYA dengan baik dan tabah walau seperit manew pown ujian itu dan DIA ada pasangan yang lebih baik untukku dan hidupku~


dah baca, silalah tick tahap kepuasan anda dan komen. terima kasih ;)

JUNE's secret.. ssshhhhhhhhhh =P

(:My Date - 7 JUNE 1994:)

  • berfikiran jauh dan berwawasan
  • mudah ditawan kerana sikap baik
  • lemah lembut
  • mudah berubah sikap
  • terlalu banyak idea
  • sensitif
  • otak sentiasa aktif berfikir
  • sukar melakukan sesuatu dengan segera
  • suka bertangguh
  • cerewet dalam memilih
  • cepat marah, cepat sejuk
  • suka bercakap dan berdebat
  • suka buat lawak dan bergurau
  • otak cerdas tapi suka berangan - angan
  • mudah dan pandai berkawan
  • sangat tertib
  • pandai mempamerkan sikap
  • mudah kecil hati
  • mudah kena selsema
  • suka berkemas
  • mudah rasa bosan
  • kurang pamerkan perasaan
  • lambat sembuh bila hati dilukai
  • suka barangan berjenama
  • mudah menjadi eksekutif
  • kedegilan yang tidak terkawal

nnnnyyyyiiiihahaha,, dah abes bace dah..?? so inilah hasilnya anak anak JUNE~! hoho,, bangga x bangga x..?? well, well,, well,,, x baek meh jadi owg bangga.. haha :D sej0k pewot mak aq ngandung law dyer bace entry neh.. huhuhuhu.. =P

1, 2, 3.. klik klik ! ;D
Wahh,, memang lemah lembut la gadis kelahiran JUNE nem.. ngeh2~ =PP


2 tahun lepas,, aq muda ag maser nim.. uhuks uhuks ! ;D
 
uke uke,, pada sesaper yang lahir pada bulan yang sama nan aq nem,, sudi2kanlah bace ea..? ni pown pasal kowang jugak,, kan kan kann..? so,, samer2la kita meraikannya.. haha :D terlebey2 la pulak aq nem.. korang pelik ker naper aq wat entry camni dalam bulan DECEMBER nem..?? pelik..? pelik..? pelik..??? huhuh.. xder papew yang nak dipelikkan la wahai pembaca2 aq yang dicintai sekalian.. ccceeewwaaahhh,, jiwang la ulak.. ;D

narnyew aq sajew2 je wat entry manyak2 camni.. coz tahun ni dah nak sampai ke penghujungnyer.. and alang2 aq duk umah nem,, aq post la manyak2 entry.. ngeh2~ nak  tunggu tahun depan,, alamatnyer kebulur la korang.. uhuh(=.=") nak balek cuti pown for sure susah sgt2 taw next year.. yerla,, aq kan nak SPM.. so kena la jadikan asrama faris petra aq tu rumahku syurgaku.. huhuh.. kla,, that's all~! cayamm korang,, thanx sudi dengar luahan isi hati aq ari nem.. ceh ceh cehhh.. haha :D bubye~! (",)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera ! (:


dah baca, silalah tick tahap kepuasan anda dan komen. terima kasih ;)

jum2 ! kenal2 nan aq.. ngeeee^-^


assalamualaikum dan salam sejahtera ! nyyiihhhaaa ;D

for today,, aq nak korang kenal2 nan aq ulak.. muleyh..?? law x muleyh un aq nak paksa jugak.. x kire~! hohoho ( gelak jahat terbahak2 =P) narnyew,, aq wat entry camni coz aq bawu sedar yang selamer aq berbelog nem,, aq x pernah kenalkan sapew diri aq yang sebenar2nyew.. kan kan kan kan kannn..? so,, untuk menebus kesilapan aq yang tak seberapa tu,, aq nak share la nan korang siket2 sal biodata aq nem.. huhuh.. eennjjOOYY~!



  • nama diberi : Siti Nurkhairunnisa Binti Ismail
  • nama dipanggil : Nisya / Nicha
  • lahir pada : 07 JUNE 1994 tepat pada jam 2230 p.m (;
  • warna kegemaran : Pink, Purple, Red, Black, White
  • kasut kegemaran : wedges, flats, selipar jepon roxy.. ngeh2~ 
  • taksub dengan : kucing, internet, facebook, benda2 cute, shopping mall + duit(haha ;D), citer korea, lagu korea, Super Junior, SS501, Kim Hyun Joong,, Kim Heechul,, lagu indonesia.. layan~
  • elergik dengan : spesies haiwan2 yang lembik, katak, bau rokok.. ewwww..
  • suker dekat : owg baek, sporting, peramah, suker bagi nasihat yang bernas dan masuk akal, penyabar, memahami diri ini seadanya, dapat tunjuk jalan yang lurus.. cceewwwaaahhh =P
  • x suker dekat : owg jahat, busybody, suker amek tahu hal org, penipu, tikam belakang, suker tiru style owg, giler seks(uhuh=.="), isap rokok/ shisa, x hormat org laen.. 
   
uke, STOP~! huhuh,, syoknyeww korang bace ea..? dah dah.. sampai situ dahla.. dah xder idea nak citer aper ag sal aq.. korang x tanyer tu apesal..? blank la aq jadinyewww.. huhuh(=.=") kla,, law korang nak tahu lebey lanjut tentang diri aq,, sila2lah jadi kawan nan aq yew.. musuh tidak samer sekali~! hoho :D pada sesaper yang nak jadi musuh aq tu,, anda dikehendaki keluar dari page ini sekarang juga~! dan jangan sekali - kali enter blog aq ni lagi yer..? bye bye (:



~berkawan biar beribu,, bercinta biar satu..^_^~ 

 tatatititututoto^__^


dah baca, silalah tick tahap kepuasan anda dan komen. terima kasih ;)

hepinyer owg tu dah abes SPM.. huhu,, =D


assalamualaikum dan salam sejahtera~! (:

uhukk,, uhukk,, uhukk,, sapew yang hepi tu..??? huhu,, ttteeetttt~! rahsia dahulu.. law nak tahu kena la baca sampai abes ea..? =P well, well,, well,,, nak dijadikan cerita.. tadi, as usual,, aq pg la tuisyen.. dari kul 9 sampai kul 2.30.. suddenly~! cceewwwaaahhh,, suspens la ulak.. hihik.. uke uke,, so, nak dijadikan cerita, tadi maser pukul 1 lebey tiber2 enset aq berbunyi lagu its you - super junior.. aq pown tercari - cari la enset aq lam poket jeans aq kan,, dah jumpe tu tgk ader new message from .h***i. huhuhu,, namernyer perlu dirahsiakan dahulu.. wenk2~ then, dah dapat mesej tu aq bukak la nak bace.. *lawpown cg ngah bertungkus lumus citew sal biology maser tu..* tapi aq tetap tertarik nak baca mesej tu.. haha :D jahat tak nakal tak degil tak kurang ajar tak..? huhuh(=.=") xder la sangat kan..? =P

aq bace mesej tu,, eja betol2 ayat demi ayat dyer.. huhuh,, bawu la aq faham.. wawhh,, petang nanti paper dyer dah abes la~! hepinyewwww dyer~!! huhu,, so, lepas abes tuisyen tu aq pown balas la mesej dari pengirim yang hepy itu.. haha :D well,, c0ngrats la yer awk sebab dah abes spm.. mesti lega sangat2 kan kan kannnn..? =P urm, beshla awk pasnem.. ley suker2,, dah xyah pakai uniform skolah ag.. huhu,, ukela.. utk sumer spm candidates tahun ni yang dah abes paper tu,, CONGRATULATIONS kerana telah berjaya menghabiskan paper anda..! cewwaahh,, haha,, so pada saper2 yang nak mamam nasik minyak ker aper ke,, silalah jempot2 yer.. especially untuk KAKAK DORM aq yang sengal,, SITI NABIHAH MAT NAPI.. hahahakk :D maafla kerana nama anda telah diperbesarkan.. memang sengaja.. =PP ataupun lebih dikenali dengan nama kak bihah a.k.a sys lebah.. igtlah janji anda kepada sy yer.. lepas spm teros tttuuuuuttttttt owg taw~! huhuh.. and last,, semoga sentiasa berbahagia dengan yang tersayang tuu.. moga2 cepat naek pelamin yew... jangan dating2 sgt,, kawen dulu baru date.. ceewwwaaahhh,, perasan pandai la ulak aq nem.. huhuh(=.=")

ukela ukela,, tu jew rasenyer yang aq nak share malam ni.. untuk kakak2 senior aq kat faris petra AND mohamad hasbi.. tahniah ea..? next year doakan kejayaan sy ulak keyh.. dupdapdupdap.. sangat berdebar2 meyh~! huhu.. hopefully ley jawab sumer paper tu dengan tenang dan tepat.. amin,, 

kla,, merempeks ulak aq malam2 buta camni.. uhuh(=.=") dah dah,, pg tidow~! huhuh.. kla all readers,, thanx for reading~! nunyte,, sweet dream,, cayamm k0rang sgt2~! 


tatatititututoto^__^ 





dah baca, silalah tick tahap kepuasan anda dan komen. terima kasih ;)

tinggalkan alamat di sini untuk sesi lawatan "Schewlala" :)

Copyright Protected© All Rights Reserved by Cik Nisya's Official Blog