Tinggalkan jejak di Shoutbox yea.. Thanks(^-^)

" Let me solve your question about 0.5% of myself"

My photo
Malaysia
"Well, I'm extremely known as Nisya Ismail born on 7th June 1994 live for twenty years old who always won't care what is on your mind and hate to know something that is out of my business. Just a simple girl who loves to sing as it is half of my life. I'm a very sensitive but an EGOis girl as I'm the youngest daughter and also children in my beloved family. I was one of God's creations born to be a fashion lover also adored with all my pretty cute things and surprising, by seeing their pictures' spontaneously will make me crazy screaming on that time. Only ALLAH knows me better, definitely you have no right to judge for who I am or what should I do. I care much about the things I love, it could be anyone or anything: as the illation; it's everything. Be grateful with what ALLAH had grace to you in this transient world and yes, it is lasting for a short time only. I have a strong dislike for a person such as fakers, cheaters, etc. 'Fakers' are trying their hardest to be someone else and I know some of them is the one of you here, especially fakers who always steal the others' style. Hey darling, can you please use your brain and find for your own idea or identity, wannabe's."

✿ Top Up Giveaway by NOOR FATIN ✿

Nisya join, Nisya join, join join JOIN!! huehue *excitednye hari ni, tabiat ku sudah terbuang agaknye* ;p



 as usual, sape nak join jugak TEKAN la gambar di atas yee ;)

orait, walaupun tak ada syarat dalam contest tersebut yang kita perlu menyenaraikan sebab musabab untuk join, tapi nisya nak kasitahu jugak sebab - sebab nisya terHINGINN sangat nak join ini pertandingan. *huehuehue~*

 1 - Nisya nak tingkatkan pengunjung - pengunjung yang dirindui dalam belog kesayangan nisya ni.
2 - Nisya target masa PLKN dulu (matlamat hidup tahun ni), nisya nak capai bilangan followers, *tett*.. tertentu ;)
3 - Nisya jarang topup tapi selalu bermesej. hoho ;p
4 - Nisya still student dan tak memiliki sebarang pekerjaan *part time* sebab mak tak bagi (oleh itu, nisya takde duit sendiri nak topup).
5 - Nisya dah tak mahu susahkan abang2, kakak2 serta mak dan abah nisya untuk topupkan nisya.
6 - Nisya memang suka join contest, tapi tak pernah menang. huhu *malu malu* >.<
8 - Tarikh tutup contest ni same dengan tarikh birthday nisya. (sebagai hadiah birthday, kakak Noor Fatin haruslah menyenaraikan nisya dalam list pemenang) huihui~ *gedik tetibe*
7 - Nisya memang MINAT lah kalau ade orang nak sponsorrr nihh. haiss haiss~

oraitt, kesimpulannye nisya harap nisya akan tersenarai dalam list kakak Noor Fatin yang cantik jelita hoho (*^-^*)

bye bye readers (,")


dah baca, silalah tick tahap kepuasan anda dan komen. terima kasih ;)

6 luahan hati si KACAK dan JELITA ^-^:

NOOR FATIN said...

assalamualaikum nisya! hehe terima kasih sgt sudi join giveaway akak ni. moga ada rezeki untuk nisya. gudluck tau! ;)

☻Cik N!sya Sch3wlala™☻ said...

@NOOR FATIN waalaikumussalam kak. hehe, hopefully.... ;)

ejulz said...

gud luck.. ^_^

☻Cik N!sya Sch3wlala™☻ said...

@ejulz thanks ;)

Galaxy said...

Cantiknya yang punya blog ini hehehe

Galaxy said...

cantik yg punya blog

tinggalkan alamat di sini untuk sesi lawatan "Schewlala" :)

Copyright Protected© All Rights Reserved by Cik Nisya's Official Blog