Tinggalkan jejak di Shoutbox yea.. Thanks(^-^)

" Let me solve your question about 0.5% of myself"

My photo
Malaysia
"Well, I'm extremely known as Nisya Ismail born on 7th June 1994 live for twenty years old who always won't care what is on your mind and hate to know something that is out of my business. Just a simple girl who loves to sing as it is half of my life. I'm a very sensitive but an EGOis girl as I'm the youngest daughter and also children in my beloved family. I was one of God's creations born to be a fashion lover also adored with all my pretty cute things and surprising, by seeing their pictures' spontaneously will make me crazy screaming on that time. Only ALLAH knows me better, definitely you have no right to judge for who I am or what should I do. I care much about the things I love, it could be anyone or anything: as the illation; it's everything. Be grateful with what ALLAH had grace to you in this transient world and yes, it is lasting for a short time only. I have a strong dislike for a person such as fakers, cheaters, etc. 'Fakers' are trying their hardest to be someone else and I know some of them is the one of you here, especially fakers who always steal the others' style. Hey darling, can you please use your brain and find for your own idea or identity, wannabe's."

alhamdulillah =')

hyee kome - kome sekalian. sudahh 2 minggu nisya tidak update ini blog. mohon maaf sejuta kali =') sengaja nisya tak update sebab nak biarkan entry nisya yang temuduga ohh interview tiga2 part semua sekali ada di muka depan blog nisya ni. agar senang orang nak cari kan. tak perlu nak belek sana belek sini ^___^

orait, untuk entry kali ini nisya nak ucapkan syukur yang teramat kepada Allah SWT kerana telah mengurniakan nisya tawaran di matrikulasi Melaka dalam bidang Sains =) syukur alhamdulillah. at least, nisya tak perlu lagi pening - pening memikirkan sama ada nak masuk ke tak kat universiti - universiti swasta yang tidak pernah mengenal erti penat lelah menghubungi nisya melalui telefon, e-mel, surat dan sebagainya. apa - apa sekalipun, nisya hargai itu. terima kasih daun keladi~

atas pesanan dan nasihat mak, keluarga, rakan - rakan dan senior - senior sekolah nisya dulu. nisya akan belajar dahulu di matrikulasi tersebut dan jika tak serasi atau dapat tawaran daripada upu yang lebih baik, nisya boleh stop dan further nisya punya studies dekat universiti or ipt lain =) yang penting, rezeki yang ada harus digunakan dengan sebaik yang mungkin kann^^

inilah jawapan yang nisya dapat melalui matrikulasi semalam (:

Tahniah! Anda telah ditawarkan ke Program Matrikulasi, Kementerian Pelajaran Malaysia

Nama : Siti Nurkhairunnisa Binti Ismail
No Kad Pengenalan : 940607036**2
No Matrik : MS1211503635
Program Pengajian : Program Satu Tahun
Kursus : M001-SAINS
Nama Kolej : Kolej Matrikulasi MELAKA
Tarikh Mendaftar : 28 Mei 2012

well, that's it. nisya harap nisya boleh tumpukan pelajaran dan struggle betul - betul di sana nanti. harap sangat nisya boleh mencapai target. =') korang tolong doakan nisya jugak yer. terima kasih^___^

orait, setakat ini sahaja dahulu entry nisya buat kali ini. semoga nisya akan tetap rajin meng"update" blog ini untuk korang - korang semua. huhu. till then, bubye (,")




sumber daripada : google and blogger =)


dah baca, silalah tick tahap kepuasan anda dan komen. terima kasih ;)

2 luahan hati si KACAK dan JELITA ^-^:

Zahira said...

Jawapan utk ur question on my entry :)

Depends on your SPM result. If result Bio lagi better dari Fizik, so akan ditawarkan Sains Fizikal. But, if x minat, boleh minta tukar, tp yang penting boleh carry la :) Ikut minat dik, tapi fizik lagi best la kan sbb calculation plus theory...if bio banyak kena bacaaaa...hehe, so far akak dulu sains fizikal ;)

Hope menjawab soalan adik tu and all the best k! :D

•·.·´¯`·.·•n!sya_sch3wlala•·.·´¯`·.·• said...

ooo gitu. thanks a lot kak ! (; tapi ramai org kata fizik kat matrik lagi senang dari fizik kat high school.. betul ke? sebab sy dekat sekolah dulu ta minat n susah sket nak faham fizik ni sebab my teacher x betol2 ajar kami. so, lebih prefer bio la^_^. result spm pun bio lagi tinggi dari fizik. akak dulu amek sains fizikal ea kat matrik?

thanks for the wishes kak ;D

tinggalkan alamat di sini untuk sesi lawatan "Schewlala" :)

Copyright Protected© All Rights Reserved by Cik Nisya's Official Blog