Tinggalkan jejak di Shoutbox yea.. Thanks(^-^)

" Let me solve your question about 0.5% of myself"

My photo
Malaysia
"Well, I'm extremely known as Nisya Ismail born on 7th June 1994 live for twenty years old who always won't care what is on your mind and hate to know something that is out of my business. Just a simple girl who loves to sing as it is half of my life. I'm a very sensitive but an EGOis girl as I'm the youngest daughter and also children in my beloved family. I was one of God's creations born to be a fashion lover also adored with all my pretty cute things and surprising, by seeing their pictures' spontaneously will make me crazy screaming on that time. Only ALLAH knows me better, definitely you have no right to judge for who I am or what should I do. I care much about the things I love, it could be anyone or anything: as the illation; it's everything. Be grateful with what ALLAH had grace to you in this transient world and yes, it is lasting for a short time only. I have a strong dislike for a person such as fakers, cheaters, etc. 'Fakers' are trying their hardest to be someone else and I know some of them is the one of you here, especially fakers who always steal the others' style. Hey darling, can you please use your brain and find for your own idea or identity, wannabe's."

Got to Gooooooooo for A Long Time ='(


Orait, actually hari ni sedih sikit la. Sebab malam nanti nisya dah kena bertolak ke Shah Alam, stay kat rumah abang sementara tunggu hari pendaftaran kat Kolej Matrikulasi Melaka 28 Mei nanti. Sedih sebab apa? Oooo, korang ingat nisya sedih nak berpisah sebab homesick ye?? Haiss, takdelah. Dah 5 tahun nisya harungi suka duka hidup kat Sekolah Berasrama Penuh dari umur 13 hingga 17 dulu. Lepas tu pegi PLKN lagi 3 bulan. So, takkan lah sebab dapat matrik kursus setahun pun nisya nak homesick kann.. (narnye adelah sedih sikit2 banyak. nak nangis dah sebenarnye ni. opps~ terbongkar rahsia ;p *but excuse me, nisya anak bongsu okeh! takkan lah tak manja. mestilahh MANJAAAAA.....) rindu nak tinggal bilik, tinggal teddy bears atas katil, tinggal lappy, tinggal anak2 nisya yang kiut miut 3 ekor tu, dan mestilah rindu nak tinggal mak dan abah serta semua isi2 rumah ni. huwaaa ='(

Ahhai, dah lebih2 tersasul dan *ter*bongkarkan rahsia ni. Sebenarnye kann, nisya sedih sebab lepas ni dah jarang sangat la nisya nak spend time depan lappy ni. Kira hari ni last la. Dekat Shah Alam tu pun jarang jugak nisya online. Kalau setakat sehari dua je dekat sana memang konpemm tak lah kan. Sebab tu nisya taip awal - awal entry ni walaupun kenyataannya nisya nak pergi melaporkan diri kat KMM tu lusa. Huaaaawaww, bye bye kekasihku, kawan baikkupelengkap hidupkuuu.... ='( Korang support nisya ok? Boleh la, boleh la, boleh la.. *kenyit2 mata sambil buat muka kasihan*.

Hurm, oklah, takleh panjang2 buat luahan perasaan kat sini. Nanti tak pasal2 kang korang ikut serta nangis dengan nisya. Hewhew~ *cam terer je nak buat orang nangis, menyampah je budak nisya ni* =.=" (nisya tahu isi hati korang cam mana. muahuahua~)

Fakta KMM : Terletak di Londang, Masjid Tanah, Melaka. Agak jauh juga dari bandar Melaka. KMM adalah matrikulasi tertua dan ter"senior" kat Malaysia.

  
ohh KMM! tunggulah kehadiran Cik N!sya Sch3wlala ke sana! muehuehueeee.. ;p

Tahniah! Anda telah ditawarkan ke Program Matrikulasi, Kementerian Pelajaran Malaysia

Nama : Siti Nurkhairunnisa Binti Ismail
No. Kad Pengenalan : 940607**6**2
No. Matrik : MS1211503635
Program Pengajian : Program Satu Tahun
Kursus : M001-SAINS
Nama Kolej : Kolej Matrikulasi MELAKA
Tarikh : 28 Mei 2012

Alang - alang menyeluk pekasam *ahhaii~*, nisya nak bagi korang semua pembaca yang nisya cintai sekalian satu lagu yang nisya minat sangat - sangat. Sebelum tu *pause*kan dulu ye muzik yang berkumandang dalam blog nisya ni. Layaannn~


 

Buibuibuii semua (,") *nada sedih*


dah baca, silalah tick tahap kepuasan anda dan komen. terima kasih ;)

11 luahan hati si KACAK dan JELITA ^-^:

^.^ en.edin92 ^.^ said...

alololo .. kesian die .. hahaha .. good luck la ye .. smoge tercapai ape yg d impikan :) blaja rajin2 yekk :D hohoho :3

☻Cik N!sya Sch3wlala™☻ said...

@^.^ en.edin92 ^.^ insya-Allah. hewhew. sedih pulak rasenye. sob sob =')

Muna rahimah said...

Takecare kakak di matrik nanti ;)

ejulz said...

gud luck. ^_^

tag sini; http://kampung-kameq.blogspot.com/2012/05/3rd-giveaway-by-syafiqah-hashim.html

^.^ en.edin92 ^.^ said...

ta mau la sedih2 .. hohoho .. kite plak na sedih .. hihihi .. tade la na men chat ngn kite lagi :'( hehe >.< jgn lupekan kite pulak :3 hohoho

Fariz Reza [FR] said...

KMM ea?? (^_^)

saya senior matrik KMM...gud luck tau adik....dapat 4 flat!!

Fariz Reza [FR] said...

hehe seminggu la tak dapat bukak laptop (_^^) nnti hujung minggu balas komen ni okey .....

@ deqla manjew said...

singgah sini..done folow awk dari 'Segmen Follower by Eesya Lavigne' .. jemput follow sy ye.. salam kenal.. =)

TanpaNamaDer said...

oh masuk matrix london ni (dulu kami kat matrix johor panggil camtu ) hehe

Kesuma Angsana said...

jaga diri... all the best ye dik !

9n0L4 said...

tahniah. blaja rajin rajin ye. ;)

tinggalkan alamat di sini untuk sesi lawatan "Schewlala" :)

Copyright Protected© All Rights Reserved by Cik Nisya's Official Blog