Tinggalkan jejak di Shoutbox yea.. Thanks(^-^)

" Let me solve your question about 0.5% of myself"

My photo
Malaysia
"Well, I'm extremely known as Nisya Ismail born on 7th June 1994 live for twenty years old who always won't care what is on your mind and hate to know something that is out of my business. Just a simple girl who loves to sing as it is half of my life. I'm a very sensitive but an EGOis girl as I'm the youngest daughter and also children in my beloved family. I was one of God's creations born to be a fashion lover also adored with all my pretty cute things and surprising, by seeing their pictures' spontaneously will make me crazy screaming on that time. Only ALLAH knows me better, definitely you have no right to judge for who I am or what should I do. I care much about the things I love, it could be anyone or anything: as the illation; it's everything. Be grateful with what ALLAH had grace to you in this transient world and yes, it is lasting for a short time only. I have a strong dislike for a person such as fakers, cheaters, etc. 'Fakers' are trying their hardest to be someone else and I know some of them is the one of you here, especially fakers who always steal the others' style. Hey darling, can you please use your brain and find for your own idea or identity, wannabe's."

Happy Eid Mubarak ^.^


Sebelum line dah sibuk dan umat Islam dah busy membuat persiapan pada esok hari (dan korang tak jenguk2 blog nisya ;p), malam ni nisya nak SETELkan semua! ;D at least adelaa org yang jenguk blog nisya ni kenn. hewhew.

Orait, di sini nisya nak mohon seribu (mungkin sejuta atau sebillion atau setrilion) kemaafan dengan korang semua. mana la tahu sepanjang nisya jadi blogger ni, nisya ada terkasar bahasa, tertulis benda yang tak sepatutnya ditulis, "ter" tak sempat nak balas korang punya komen, shout out, atau segala bagai lagi, "ter" tak follow korang balik ke ape ape lagi la, nisya harap korang jangan pendam taw taw. Maafkanlah kesalahan nisya tu semua ye. Maklumlah nisya hanya makhluk Allah SWT yang tak sempurna. *sob sob, sebak pulak haiihhhh~* =')

Juga tak ketinggalan buat kawan - kawan praktikum nisya di Kolej Matrikulasi Melaka, especially si ALIFF AZIWAN, "haa, ko nak sangat kan aku promote ko dalam blog aku, tgk kan aku dah promote.." (sape2 yang nak add kawan praktikum nisya yang "comel lotey" ni bolehla tekan kat nama dia tu ye, nanti keluarla fb dia yang 'hot" tu haaa) haha, nahas nisya nanti balik semula kat KMM ;p. ok, lagi Dayah ("penolong" ketua kelas ;p) Lina (nama manja yang tak rela sebenarnye dipanggil oleh nisya ;p), Lee Ming Yong (one and only Chinese in my praktikum! ^.^), Fazrul (ahli JPP yang hot ;D), Hikmah (baby, baby, baby, ohhh~ hikmah, jgn marah yee. hee~), Awin (si pipi gebuuuu ;D), Aishah (model losyen :D), Darshini (the brilliant and cute girl ^.^), Azween (narnye nickname dia pun awin jugak, *aishah's grilfriend* ^_^), Natrah (she's the clown of the class! ;D), Peja (imam muda. hewhew), Nadhirah (si cun melecun lagi jelita ^.^) dan lain lain (another 13 hotties) [utk classmate praktikum nisya ; "sory ye yang tersenarai dalam yang lain - lain tu sahabat, aku tak jumpa lagi fb korang, so aku takleh la nak promote korang lagi. Insya-Allah someday i'll promote all of you hokeyh!"]. For all of you, aku nak minta maaf dari hujung rambut sampai la ke hujung kaki kalau selama aku berkawan ngan korang, same2 dalam satu praktikum, aku ade terguriskan hati korang, terambil barang2 korang, tertengking, terjeling dan ter ape - ape lagi lah. maafkan aku yee. aku sayang korang selamanya (hoho, hakk tuih ;p) Selamat Hari Raya, Maaf zahir dan batin!

Tak lupa untuk kawan2 facebooktwitter dan skype, korang pun nisya wish Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin okeyh! ;) 



last but not least, I'm really happy I got tag from sys Syafynas Shahrizan yang diminati dan dijadikan contoh sejak zaman myspace lagi! hoho hoho ho~ thanks sys. I love u ;)

K, bye. Good night (,")


dah baca, silalah tick tahap kepuasan anda dan komen. terima kasih ;)

1 luahan hati si KACAK dan JELITA ^-^:

Salma Durroh Salsabilati said...

visit and follow my blog http://sadurr.blogspot.com/

tinggalkan alamat di sini untuk sesi lawatan "Schewlala" :)

Copyright Protected© All Rights Reserved by Cik Nisya's Official Blog